www.valtozasmenedzserek.hu
Weboldal alcíme
KIK VAGYUNK?
Lorem ipsum

PROFI SZAKÉRTŐK, AKIK VALÓDI MEGOLDÁSOKAT SZÁLLÍTANAK

Ismered azt az érzést, amikor cégtulajdonosként, befektetőként, vállalkozóként mérgelődtél már azon, hogy az alkalmazottak mennyire nem érzik magukénak a vállalatot? Fontos számukra, hogy minden hónapban megérkezzen a fizetés, de az nem számít, hogy a tulajdonosnak marad-e nyeresége év végén, vagy teljesülnek-e az eredménytervek. Megy az üzlet, de a konkurencia, a piac más szereplői jobban teljesítenek, nagyobb a nyereségük, többet fordítanak fejlesztésre. De senki nem mondja, hogy ezt lehetne jobban is csinálni, hogy a TULAJDONOS, a VÁLLALKOZÓ is nyerjen az üzleten! Mi nem azt mondjuk, hogy miért NEM megy, hanem azt, hogy MI A MEGOLDÁS!

MIÉRT?

Ma a kis és középvállalkozások jelentős része nem képes hatékonyan reagálni válsághelyzetekre, változásokra. Pedig a piac, a környezet, a gazdaság napról napra változik, ha ehhez nem alkalmazkodunk, lemaradunk. A változás szükségességét látni sokszor könnyebb kívülről, mint belülről, ezért lehet hatékonyabb egy külső változásmenedzser, aki kellő hatékonysággal, de célratörően megvalósítja a megbízó elképzeléseit.

Ha bevásárolsz egy új üzletbe, vagy a meglévő cégedet akarod eladni, ezek mind speciális szakértelmet kívánnak, de emiatt nem kell felvenni új vezetőket. Vedd igénybe szakértőinket, akik a feladat teljesítésére és a célra összpontosítanak, nem pedig a munkaidő kitöltésére!

EZEN AZ ÜZELETEN CSAK NYERHETSZ!

Csapatunk tagjai közel 20 éves tapasztalattal rendelkeznek az üzleti szférában. Számos sikeres reorganizáció, cégfelvásárlás, egyesülés, tulajdonosi exit, válságkezelés van mögöttünk. Olyan vállalat még nem akadt a praxisunkban, ahol ne tudtunk volna javítani az eredményeken. A legrosszabb eset, hogy nem érjük el a kitűzött célt, csak annak töredékét. De már az is több, mint amekkora profitot eddig termelt a céged, akkor pedig mit veszíthetsz?!

Nem az azonnali, de egy percig tartó megoldásokban hiszünk, hanem a tudatos, egymásra épített és összehangolt, teljes vállalatot átfogó, szervezetten és következetesen végrehajtott döntési mechanizmusok hatékonyságában.

Hiszünk a csapatban, az értékek megtartásában, a szaktudásban és a kommunikáció erejében.

Hiszünk abban hogy nem tudunk mindent, de megtaláljuk a megfelelő embert, partnert, eszközt ami vagy aki megoldást jelenthet a problémára.

Lehet hogy csak kis dolgot kell változtatni, ahhoz hogy az eredmény lényegesen javuljon. Hisszük hogy a megoldás a részletekben és a vállalat belső működésében van, a feladatunk ezek feltárása és alkalmazása.